Open dag

Open Dagen Salsasol

Kom naar de open dagen van Salsasol en dans mee met onze gratis proeflessen voor de cursus salsa, bachata en kizomba!

Bij Salsasol is elke les een feest. De lessen worden vol humor en passie gegeven. De individuele benadering zorgt ervoor dat elke cursist de lessen goed kan volgen, maar ook dat er voldoende uitdaging wordt aangeboden. Ervaar het zelf en volg een GRATIS PROEFLES tijdens onze open dagen op woensdag 12 april (salsa en bachata), donderdag 13 april (kizomba) en vrijdag 14 april (salsa)  in ’t Kraaienest in Breda.

De proefles is bedoeld voor mensen die overwegen deel te willen nemen aan onze groepslessen van 10 lessen (eens per week) van 12 april t/m 23 juni. Zie ons lesrooster voor de exacte lesdata en tijden.

Meld je aan op ons Facebook Event!

open dag Bachata

Ervaar de romantische bachata en dans mee met wereldberoemde dansdocenten Geno en Steffie van Bachata Passion!  Kom voor een gratis proefles naar Salsasol Breda op woensdag 12 april!

Bachata Beginners

Woensdag 12 april
19.00-20.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij nog geen ervaring met Bachata of heb jij nog nooit een cursus bachata gevolgd? Maak kennis met deze prachtige dans tijdens onze Gratis Proefles Bachata voor Beginners!

Deelname met een partner is niet verplicht.

BACHATA BEGINNERS 3

Woensdag 12 april
20.00-21.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

De gratis proefles Bachata Beginners 3 is bedoeld voor de cursist die al eens een cursus bachata gevolgd heeft en zich nog extra wilt verdiepen in dans.

Bachata Intermediate

Woensdag 12 april
21.00-22.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

De gratis proefles is perfect voor de ervaren bachata danser(es) die zich wilt verdiepen in de specifieke Bachata Sensual stijl. Deze lessen richting zich op techniek en body movement.

OPEN DAG kizomba

Weer terug bij Salsasol: Kizomba! Maak kennis met deze ontspannen Angolese dans en de heerlijke muziek van de kizomba tijdens de Open Dag Kizomba op donderdag 13 april!

Kizomba BEGINNERS

Donderdag 13 april
19.30-21.00

Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij nog nooit een cursus kizomba gevolgd? Dan is deze les perfect voor jou!

[/ale_one_half]

open dag salsa

Maak kennis met ons unieke, veelzijdige, humoristische en professionele team en dans mee met onze gratis proeflessen salsa op woensdag 12 en vrijdag 14 april!

salsa Beginners 1

Woensdag 12 april
19.00-20.00

Vrijdag 14 januari
19.00-20.00

Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij nog nooit een cursus salsa gevolgd? Dan is deze les perfect voor jou! We beginnen met de basisstappen en voor je het weet steel jij de show op de dansvloer!

SALSA Beginners 2/3

Woensdag 12 april
20.00-21.00

Vrijdag 14 april
19.00-20.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb je al minimaal 1 Salsa LA cursus volledig afgerond en wil jij er graag beter leren dansen en meer dansrepertoire opbouwen? Dans dan mee met de Proefles Salsa Beginners 2/3

Op persoonlijk advies van onze assistenten en docenten kun je je hierna opgeven voor verschillende cursussen: Salsa Beginners 2 of Salsa Beginners 2/3.

SALSA Intermediate

Vrijdag 14 januari
20.00-21.00

Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij al minimaal 3 salsa cursussen gevolgd en wil je graag een keertje met ons meedansen? Doe dan mee met de gratis proefles salsa intermediate. Tijdens deze cursus gaan we verder met nieuwe figuren en onder andere spinning voor de dames.

SALSA advanced

Vrijdag 14 januari

21.00-22.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

 

Volg je al minimaal 2 jaar salsa lessen en is het leiden en volgen voor jou geen probleem? Beheers jij al een triple spin en wil jij graag jouw techniek en styling nog extra uitbreiden? In deze cursus leer je omgaan met dips en spins en oefenen we verscheidene show elementen uit de salsa.

Evenementen
Evenement:
Open Dagen Salsasol Salsa, Bachata, Kizomba
Locatie:
Salsasol, Tweeschaar 12, Breda, Noord Brabant
Begint op:
april 12, 2017
Eindigt op:
april 14, 2017