Open dag

Open Dagen Salsasol

Kom naar de Open Dagen van Salsasol dans mee met onze gratis proeflessen voor de cursus salsa, bachata en kizomba!

Speciaal voor het gemak van de dansliefhebber organiseren wij een Latin Dance Week samen met dansschool Salsa Vista. Tijdens deze week kan jij de hele week gratis proeflessen volgen van beide dansscholen. Klik hier voor het overzicht van alle proeflessen.

Schrijf je in tijdens de Latin Dance Week en krijg één cursus gratis! Klik hier voor meer info! 

Bij Salsasol is elke les een feest. De lessen worden vol humor en passie gegeven. De individuele benadering zorgt ervoor dat elke cursist de lessen goed kan volgen, maar ook dat er voldoende uitdaging wordt aangeboden. Ervaar het zelf en volg een GRATIS PROEFLES tijdens onze open dagen op vrijdag 1 september (salsa), woensdag 6 september (bachata) en donderdag 7 september (salsa en kizomba)  in ’t Kraaienest in Breda.

De proefles is bedoeld voor mensen die overwegen deel te willen nemen aan onze groepslessen van 10 lessen (eens per week) van 6 september t/m 22 november. Zie ons lesrooster voor de exacte lesdata en tijden.

Meld je aan op ons Facebook Event!

open dag salsa

Maak kennis met ons unieke, veelzijdige, humoristische en professionele team en dans mee met onze gratis proeflessen salsa op vrijdag 1 en donderdag 7 september!

salsa Beginners 1

Vrijdag 1 september
20.00-21.00

Donderdag 7 september
19.00-20.00

Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij nog nooit een cursus salsa gevolgd? Dan is deze les perfect voor jou! We beginnen met de basisstappen en voor je het weet steel jij de show op de dansvloer!

SALSA Beginners 2 t/m 4

Vrijdag 1 september
19.00-20.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb je al minimaal 1 Salsa LA cursus volledig afgerond en wil jij er graag beter leren dansen en meer dansrepertoire opbouwen? Dans dan mee met de Proefles Salsa Beginners 2 t/m 4.

Op persoonlijk advies van onze assistenten en docenten kun je je hierna opgeven voor verschillende cursussen: Salsa Beginners 2, Salsa Beginners 2/3 of Salsa Beginners 3.

SALSA Intermediate

Vrijdag 14 januari
20.00-21.00

Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij al minimaal 3 salsa cursussen gevolgd en wil je graag een keertje met ons meedansen? Doe dan mee met de gratis proefles salsa intermediate. Tijdens deze cursus gaan we verder met nieuwe figuren en onder andere spinning voor de dames.

Na deze cursus kun je je opgeven voor de cursus Intermediate 1 of Intermediate 2. Ben je advanced danser? Dans dan ook mee met deze proefles om kennis met ons te maken. Daarna kun je je alsnog inschrijven voor onze advanced cursus

open dag Bachata

Ervaar de romantische bachata en dans mee met wereldberoemde dansdocenten Geno en Steffie van Bachata Passion!  Kom voor een gratis proefles naar Salsasol Breda op woensdag 6 september!

Bachata 1

Woensdag 6 september
19.00-20.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij nog geen ervaring met Bachata of heb jij nog nooit een cursus bachata gevolgd? Maak kennis met deze prachtige dans tijdens onze Gratis Proefles Bachata voor Beginners!

Deelname met een partner is niet verplicht.

BACHATA 2

Woensdag 6 september
20.00-21.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

De gratis proefles Bachata 2 is bedoeld voor de cursist die al eens een cursus bachata gevolgd heeft en zich nog extra wilt verdiepen in dans.

Bachata 3

Woensdag 6 september
21.00-22.00
Locatie ’t Kraaienest te Breda

De gratis proefles is perfect voor de ervaren bachata danser(es) die zich wilt verdiepen in de specifieke Bachata Sensual stijl. Deze lessen richting zich op techniek en body movement.

OPEN DAG kizomba

Weer terug bij Salsasol: Kizomba! Maak kennis met deze ontspannen Angolese dans en de heerlijke muziek van de kizomba tijdens de Open Dag Kizomba op donderdag 7 september!

Kizomba BEGINNERS

Donderdag 13 april
20.00-21.00

Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij nog nooit een cursus kizomba gevolgd? Dan is deze les perfect voor jou!

KIZOMBA OPen level

Donderdag 13 april
21.00-22.00

Locatie ’t Kraaienest te Breda

Heb jij al ervaring met kizomba, maar wil jij graag jouw dansrepertoire uitbreiden en jouw techniek verbeteren? Kom dan naar de proefles Kizomba Open Level!

Evenementen
Evenement:
Open Dagen Salsasol Salsa, Bachata, Kizomba
Locatie:
Salsasol, Tweeschaar 12, Breda, Noord Brabant
Begint op:
september 1, 2017
Eindigt op:
september 7, 2017