Bachata

Bachata Moderna

Nieuw bij Salsasol: Bachata moderna! De bachata moderna stijl kun je herkennen aan de moderne muziekstijl. Daarnaast hebben de (draai- en voet-)technieken veel weg van de Salsa La, waardoor deze twee cursussen perfect met elkaar te combineren zijn!

 

Bachata Breda door bachata passion

Bij Salsasol is het mogelijk om een volledige cursus bachata in Breda te volgen door niemand minder dan de wereldberoemde Geno & Steffie van Bachata Passion!

 

Bachata Beginners

Bachata Passion staat bekend om haar unieke combinaties geïnspireerd op verschillende bachata stijlen. In de beginnerscursus maak je kennis met 3 verschillende stijlen bachata: Bachata Moderna, Sensual en Dominican.

Tijdens de beginnerscursus komen verschillende elementen aan bod, waaronder:
– muzikaliteit
– voetenwerk
– draaicombinaties
– body isolations
– sensual body movements

Na deze cursus kun je al goed mee komen op de dansvloer met vernieuwende bachata combinaties en voetenwerk. Enige risico van deze cursus…. de kans op langdurige Bachata verslaving is GROOT!

Geno & Steffie bachata passion Salsasol Breda

Bachata Passion Salsasol Breda

Bachata Open Level (instromers)

Deze cursus is geschikt voor de cursist die de basistappen van de bachata al goed beheerst en gelieve ook al eens eerder een bachata (beginners)cursus heeft gevolgd. In deze cursus breid jij jouw dansrepertoire uit tot een gevarieerd geheel en na het eind van deze cursus stelen jij en je danspartner de show met jullie nieuwe moves!

Belangrijke elementen van de cursus zijn:

– Partnerwork combinaties (elke week een nieuwe combinatie)
– Nadruk op Bachata Sensual
– Uitdagende draaicombinaties
– Voetenwerk
– Sensual body movements

Aan het eind van deze cursus ben je in de Bachata Fusion stijl van Bachata Passion Dance Company goed ontwikkeld, is je partnerwork verbeterd en uitgebreid, is je muzikaliteit aanzienlijk verbeterd en je passie voor Bachata nog sterker!

Mochten er nog vragen zijn, kijk dan bij het lesrooster, onze prijzenpagina of neem contact op via ons contactformulier. Voor korte vragen kun je terecht bij onze Live Chat functie rechts onderin deze pagina.

Klik hier om je meteen in te schrijven voor de cursus bachata in Breda