Kizomba weer terug bij Salsasol!

fb-Curtley-Hanneke-Kizomba-Salsa-Galante-Salsasol-Breda

Kizomba is back! En dit seizoen met twee toppers: Curtley en Hanneke! Vanaf 11 mei starten zij de cursus Kizomba Beginners 1 bij Salsasol en delen zij hun kennis en ervaring met de Bootcamps Kizomba in One Day en Kizomba After Basics.

Curtley en Hanneke kennen elkaar van hun voormalige dansschool SalsaCura en zij worden door Salsasol weer herenigd. Beiden hebben zichzelf individueel ontwikkeld in de kizomba en vormen nu samen een professioneel en enthousiast dansduo!

Klik hier om je direct in te schrijven voor één van onze kizomba evenementen!

Graag stellen zij zichzelf aan jullie voor!

Curtley-en-Hanneke

Curtley

Ik ben Curtley Evers, ruim 12 jaar verzorg ik salsa, bachata en kizomba lessen, bij SalsaGalante. Tevens verzorg ik lessen voor andere dansscholen in de regio en daarbuiten.
Vanaf het nieuwe seizoen ga ik samen met Hanneke Kizomba lessen geven bij SalsaSol. Kizomba is the bomb en met mijn jarenlange ervaring zullen wij jou de begin pasjes bijbrengen.

Ben jij klaar om je eerste stapjes kizomba te maken?
Mis dan deze cursus niet.

Meet you on the dancefloor @ salsasol

Hanneke

Graag wil ik me aan je voorstellen. Mijn naam is Hanneke Schrauwen en samen met mijn vriend woon ik in Breda.

Mijn interesse in andere culturen is al vroeg ontstaan. Zo heb ik een jaar in Midden Amerika gewerkt waar ik voor het eerst kennis heb gemaakt met salsa, merengue en bachata. Deze muziek heeft me niet meer losgelaten! Terug in Nederland ben ik in 1997 met salsa dansles begonnen. Ik heb verschillende jaren salsales en workshops gevolgd en ben vervolgens met veel enthousiasme gaan dansen in een showgroep. Samen met vrienden uit deze showgroep heb ik met veel plezier jarenlang geassisteerd bij de lessen van dansschool CuraSalsa.

Met de komst van kizomba heb ik les gevolgd in de traditionele Angolese dansstijl door Vivaldo, met wie ik vervolgens enkele jaren les heb gegeven in Breda, Utrecht en Rotterdam.

Salsa, bachata of kizomba muziek, dansen op deze tropische klanken maakt mij blij en geeft me energie en ik hoop dat ik mijn enthousiasme met je kan delen op de dansvloer!

Mis dit niet!

Verrijk jouw kizomba kennis met deze twee toppers en maak kennis met de kizomba op de Open Dag op donderdag 13 april van 19.30-21.00 in ’t Kraaienest in Breda, Tweeschaar 12. (deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig)

Of dans mee met onze andere kizomba evenementen:

7 Mei: Kizomba in One Day. Klik hier voor meer info!
11 Mei: Start cursus Kizomba Beginners (6 lessen a 1,5 uur)
25 juni: Bootcamp Kizomba After Basics. Klik hier voor meer info!

Klik hier om je direct in te schrijven voor één van onze kizomba evenementen!

0

 likes / 0 Comments
Deel dit bericht:

Archief

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec