17
feb-2014

Open Dag Salsa Breda & Salsasolavond 7 Maart 2014

OPEN DAG SALSA BREDA & SALSASOLAVOND

Heb je nog nooit gedanst en zou je graag eens willen kijken of salsa dansen wat voor jou is? Op vrijdag 7 maart is het weer open dag salsa Breda bij Salsasol in ’t Kraaienest. De toegang is voor iedereen gratis. Ook kun je gebruik maken van onze gratis proeflessen salsa.

Kom op een leuke en vooral gezellige manier kennis maken met de swingende salsa, onze salsa docenten en de ambiance van een sfeervolle salsa avond.

Open dag salsa Breda 7 maart 2014

SALSA BEGINNERS 1

Is salsa dansen helemaal nieuw voor je, twijfel je nog of het wel zo leuk is als anderen zeggen? Doe dan eens gratis mee met onze proefles salsa beginners 1. Deze zal aanvangen op vrijdag 7 maart tussen 19:30 – 20:30. Tijdens deze les zul je kennis maken met de basis stappen van de salsa.

We leren je in 1 uur tijd een aantal basis passen zodat je een goed idee krijgt of salsa wat voor jou is. Je kunt tijdens deze proefles ook meteen kennis maken hoe het is om salsa lessen te volgen.

Als je vroegtijdig aanwezig bent, kun je voor aanvang van de lessen nog vragen stellen aan onze salsa docenten. Ook na de lessen zijn er nog genoeg mogelijkheden om antwoord te krijgen op al je vragen of om wat handige tips te ontvangen van onze salsa leraren. Stel gerust al je vragen, wij helpen je graag verder of geven je uitleg als je iets wilt weten.

Salsa intermediate

Heb je al vaker gedanst en wil je jouw salsa dansvaardigheden naar een hoger niveau brengen? Kom dan onze proefles salsa intermediate volgen. Tijdens onze intermediate lessen is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkel je op een gezellige maar vooral ook leerzame manier jouw dansniveau.

Tijdens de intermediate cursussen salsa worden ook regelmatig bootcamps ingepland van maar liefst 3uur! Wij doen dit om jouw niveau nog sneller door te ontwikkelen zodat je danskwaliteiten met een hoog tempo zullen verbeteren.

Twijfel je nog of weet je nog niet bij welke dansschool je wilt gaan lessen? Kom dan gewoon eens een kijkje nemen op onze open dag en maak kennis met ons team. De gratis proeflessen intermediate zullen plaatsvinden op vrijdag 7 maart tussen 20:30 – 21:30. Hopelijk zien we je dan!

VRIJDANSAVOND

Uiteraard bieden wij na afloop van onze open dag een uitstekend moment om eens even je geleerde dansmoves uit te proberen op de dansvloer.

Onze bekende Salsasolavond (vrijdansavond) is niet alleen voor onze bestaande cursisten of bezoekers van de open dag, maar is een gezellige en volledig verzorgde vrijdansavond die voor iedereen gratis toegankelijk is. Ook als je nog nooit salsa gedanst hebt, kun je deze vrijdansavond komen bezoeken.

De sfeer die je meemaakt tijdens onze vrijdansavond is zeer gemoedelijk en erg gezellig. Salsasolavonden zijn gezellige vrijdansavonden met een goede DJ, heerlijke salsa, kizomba, bachata, merengue en zouk nummers. Een vriendelijke sfeer, veel gezelligheid en een sfeervolle uitstraling.

Uiteraard is er voor de gevorderde danser ook ruimte om heerlijk te komen dansen en te genieten van de sfeervolle zaal en de vriendelijke mensen.

Kom langs en dans met ons mee op vrijdagavond 7 maart van 21.30 tot 01.00 in ‘t Kraaienest in Breda.

Meer informatie open dag

0

 likes / 0 Comments
Deel dit bericht:

Archief

> <
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec