Open dag


Open Dagen Total Dance

Kom naar de Open Dagen van Total Dance (Salsasol) dans mee met onze gratis proeflessen voor de cursus salsa, cursus bachata dansen en kizomba dansen in Breda!

Speciaal voor het gemak van de dansliefhebber organiseren wij een Latin Dance Week. Tijdens deze week kan jij de hele week gratis proeflessen volgen.

Bij Total Dance is elke les een feest. De lessen worden vol humor en passie gegeven. De individuele benadering zorgt ervoor dat elke cursist de lessen goed kan volgen, maar ook dat er voldoende uitdaging wordt aangeboden. Ervaar het zelf en volg een GRATIS PROEFLES tijdens onze open dagen van maandag 13 t/m 17 januari in ’t Kraaienest in Breda.

De proefles is bedoeld voor mensen die overwegen deel te willen nemen aan onze groepslessen van 10 lessen (eens per week) van 20 januari t/m 2 april. Zie ons lesrooster voor de exacte lesdata en tijden.

Al onze proeflessen worden gegeven in ’t Kraaienest in Breda (Tweeschaar 12).

gratis proeflesrooster

Het nieuwe lesrooster en alle informatie kun je voortaan vinden op de website van Total Dance! Klik hier om het proeflesrooster te bekijken voor de aankomende open dagen.

Deelname Dansniveau

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om in te schatten welk dansniveau je hebt. We proberen je op weg te helpen met wat meer uitleg over onze dansniveau’s.

Beginners 1, Niveau 1

Dit niveau is bedoeld voor de absolute beginner en hiervoor is geen enkele danservaring vereist. Heb jij wel danservaring, maar niet in de danscursus waaraan je deel wilt gaan nemen? Dan adviseren wij toch om deel te nemen aan de beginnerscursus om de basis van deze dans optimaal te beheersen. Wil je versneld een dans leren? Neem dan deel aan onze In One Day dagen of kijk eens naar de mogelijkheden voor privéles.

Open Level, beginners +, niveau 2, beginners 2 t/m 4

Heb jij al danservaring en wil jij je verder verdiepen in de dans waarin je voorheen lessen hebt genoten? Dan is het belangrijk dat je weet welk niveau bij je past. We raden je aan om deel te nemen aan meerdere dansniveau’s om te kijken welk niveau bij je past. Wissel je van dansschool? Dan is het misschien raadzaam om hetzelfde niveau bij ons nog eens over te doen. Iedere dansschool heeft toch weer zijn eigen moves en lesmethodes en dat kan nog weleens even wennen zijn! Vraag ook onze assistenten op de open dagen om advies!

Intermediate/advanced

Beheers jij de basisstappen en technieken van de dans als moeiteloos en wil jij je moves op de dansvloer wat meer uitbreiden? Heb jij al minimaal 1 jaar aaneensluitend danslessen gevolgd in deze dans? Neem dan deel aan onze Intermediate lessen. Wil je graag onze Advanced lessen deelnemen? Vraag tijdens de proeflessen om advies van onze assistenten!roulette222

Evenementen
Evenement:
Open Dagen Salsasol Salsa, Bachata, Kizomba
Locatie:
Salsasol, Tweeschaar 12, Breda, Noord Brabant
Begint op:
augustus 26, 2019
Eindigt op:
mei 12, 2019