Privélessen

Privéles salsa in Breda

Schrijf je hier in voor een GRATIS intakegesprek en kennismaking voor privélessen bij Salsasol Breda!

Laat jouw rooster het niet toe om elke week een danscursus te kunnen volgen? Wil je zelf kunnen bepalen wanneer je les wilt volgen of voel je jezelf wellicht wat onzeker om in een groep te dansen? Dan is privéles bij Salsasol Breda iets voor jou!

Privépakket

Bij Salsasol stel je in overleg met de docent jouw persoonlijke pakket samen. Momenteel geven wij privéles is salsa, merengue en bachata. Wil je helemaal gaan voor de salsa, of wil je ook kennismaken met de andere dansen? Het is helemaal aan jou!

Lesinhoud

Tijdens de danslessen maak je o.a. kennis met de basistappen en er wordt tijd besteed aan techniek, styling, muzikaliteit en dansconditie. Veelal wordt de meeste tijd gespendeerd aan partnering: het goed en veelzijdig kunnen dansen met een danspartner.

Prijs

Privéles volgen kan individueel, maar ook met een partner en zelfs met een zelf samengestelde (vrienden)groep. De prijs van een privéles is geheel afhankelijk van jouw wensen, jouw dansniveau, het aantal lessen wat je afneemt en van de groepsgrootte.

Locatie

De danslocatie bepaal helemaal zelf. We geven les op locatie of je kunt gebruik maken van één van onze danslocaties.

Intake-/kennismakingsgesprek

Heb je interesse? Schrijf je dan in voor een GRATIS intakegesprek en kennismaking. Schrijf je in via het inschrijfformulier voor privéles. Vermeld bij het vakje ‘opmerkingen’ alvast het volgende:
– Aantal personen
Met hoeveel personen wil je privélessen afnemen? Vermeld hierbij de verhouding man/vrouw.
– Dansstijl
In welke dansstijl(en) wil je les volgen?
– Danservaring
Heb je al danservaring? Zo ja, in welke stijlen en op welk niveau heb je gedanst?
– Locatie.
Waar zou je graag de lessen volgen? Heb je zelf een ruimte tot je beschikking of zou je graag gebruik
maken van één van onze locaties?

Na de inschrijving benaderen we je voor het gratis vrijblijvend intakegesprek.

Heeft u interesse? Schrijft u zich dan nu in via het inschrijfformulier, dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken. 
Inschrijven privéles salsa in Breda