Utty en Ellen

Utty & ELLEN

Toen de ervaren zoukdocenten Utty en Ellen in 2010 voor het eerst op een Zoukcongres in Barcelona in aanraking kwamen met de dans kizomba, waren ze meteen verkocht!

Ze zijn zich door middel van workshops op kizombacongressen steeds meer gaan verdiepen in de kizomba. Inmiddels zijn zij gegroeid tot een welbekend kizombaduo in heel Nederland en België en onlangs stonden zij nog op de tweede editie van het Dutch Zouk International Congress.

Utty en Ellen geven met veel passie, humor en warmte hun lessen. Het duo hecht veel waarde aan het toegankelijk maken van de lessen. ‘Dansen moet leuk, makkelijk, toegankelijk en relaxed zijn’ aldus Utty.

Danspartner Ellen is naast kizombadocente ook erkend DJ en draait op nagenoeg alle bekende kizombafeesten in Nederland en België! Als kizombamuziek-specialiste en topdanseres maakt dit haar de ultieme danspartner voor Utty en geeft tijdens de lessen ook de nodige tips en tricks om jouw kizombalevel naar een hoger niveau te tillen!

Sinds 2013 geven zij met veel plezier en enthousiasme de kizombalessen voor Salsasol in de dependance van Graaf Engelbrecht te Breda. In december 2013 start het nieuwe seizoen op dinsdag met de cursus kizomba beginners 1 en intermediate.